Information

INFORMATION

Här finner du all information som behövs för att delta i Brandbilsrallyt 2019 i Helsingborg

Check -in

Incheckning: Fredag 31 maj kl 12:00 – 18:00
Adress: Östra Sandgatan 5, 252 27, Helsingborg.

Vid grinden kommer du att mötas av en grindvakt som öppnar och visar in dig och ditt ekipage till en väntplats. Kansliet ligger i Brandkårsmuséet rakt fram. Legitimera dig och hämta ut ditt anmälningskuvert där.

Därefter blir du visad till en avlastningsplats där du kan lasta av ditt veteranfordon samt en parkeringsplats för veteranfordonet. Om du behöver en avlastningsramp kommer du att bli beledsagad dit.
När det gäller ditt drag/lastfordon kan du bli anvisad en plats alldeles utanför det inhägnade området.
Vi strävar efter att alla fordon skall parkeras inom det inhägnade området, men det finns begränsat med plats så vi prioriterar veteranfordonen. Personbilar parkeras vid vandrarhemmet/hotellet där du bokat logi.

Det finns ett begränsat antal uppställningsplatser i Garage/under tak. De platserna är reserverade för öppna fordon där man i anmälningsblanketten angivit att garageplats är nödvändig. Det finns flera företag på området så körvägar in- och utfarter måste hållas fria för trafik. Följ våra P-guiders anvisningar!

Uppställning av veteranfordon sker således inom inhägnat område som kräver manuell kod eller kodbricka för grindöppning. Området bevakas av ronderande vakt. 

Muséeområdet är belaget med 5 min gångavstånd från Good Morning Hotel Horisont och 15 min till Cityvandrarhemmet.

Hotell

Vi har tagit in specialpriser på ett fint vandrarhem och ett bra hotell för er som vill övernatta. Observera att var och en bokar sitt hotellrum enl önskemål och betalar vid check out.
Boka era hotellrum så tidigt som möjligt. Om det kommer många gäster kan vi snabbt utöka vår reservation så att rummen inte tar slut.

Cityvandrarhemmet i Helsingborg

Cityvandrarhemmet ligger väldigt centralt ca 5 min gångväg från Knutpunkten och ca 15 min från Brandkårsmuseet. Något kortare till Godmoorning Hotel där vi har banketten.

Priser:
Enkelrum á 500:- / rum / natt inkl. frukost
Dubbelrum á 695:- / rum / natt inkl. frukost
3-bäddsrum á 850:- / rum / natt inkl. frukost
4-bäddsrum á 1000:- / rum / natt inkl. frukost

Lakan/handdukar finns att hyra för 75:- / set annars går det bra att ta med egna.
Garage finns att hyra och kostar 95:- / plats / dygn

Adress: Järnvägsgatan 39, SE-252 25, Helsingborg Karta
Telefon: +46 42 14 58 50
Hemsida: www.cityvandrarhemmet.com
Bokningskod: CVH-HBMOBS2019

Good Morning+ Hotel Horisont

Good Morning+ Hotel Horisont ligger 5 min gångväg från museet och här har vi banketten lördagen den 1 juni.
Det finns gott om plats att parkera personbilar framför entrén, tyngre fordon kan parkera på eller i närheten av museet.

Priser:
700:- per enkelrum
800:- kr per dubbelrum

Adress: Gustav Adolfs gata 47, SE-252 27, Helsingborg Karta
Telefon: +46 42 495 21 00
Hemsida: www.gmorninghotels.se
Bokningskod:

Andra Hotellmöjligheter

Det finns en uppsjö av hotell, vandrarhem, specialerbjudanden och rabatter via tex www.booking.com. Eftersom semestersäsongen har sin början i juni är det även här lämpligt att boka i god tid!!

Grillfest

Alla som har anmält sig till grillfesten är mycket välkomna till lite samvaro, enkel mat, läskande dryck och lite underhållning. Grillfesten hålls i och omkring Brandkårsmuséet Östra Sandgatan 5.

För festdeltagarna gäller:
Tag med kontanter – dryck ingår inte utan betalas kontant.
Bär din namnbricka synligt! Dels vill vi inte ha in objudna gäster, dels så måste vi visa att vi är ett slutet sällskap med enbart inbjudna medlemmar.
Glöm inte att ha kul (som vanligt).

NYHET!!

Extra program för er som kommer Torsdag 30 Maj.

Veteranbuss hämtar på Good Morning Hotell Horisont för en sightseeingrunda i Helsingborg med omnejd. Vi har anlitat en professionell guide för turen för att ni skall få största möjliga behållning. Vid mindre än 20 deltagare blir det en alternativ sightseeing.Vid återresan kan man få stiga av vid Knutpunkten om man vill strosa runt i city på egen hand. (Anmäl i anmälningsformuläret)

Turan Helsingborg-Helsingör (dubbeltura minst) startar 18.45 med samling i Knutpunktens andra våning framför färjornas biljettkassa. Sen går vi ombord i samlad tropp till vårt bord och avnjuter en förbeställd skeppsmeny. För dem som inte vill ha skeppsmeny finns alternativ a’ la’ carte. Man beställer och betalar själv sin förtäring. Middagen tar en dubbeltura men man kan fortsätta tura i baren eller cafeterian. TaxFree? Shoppen är öppen hela kvällen och det finns möjligheter till inköp av öl, vin och lakritsbåtar. (Anmäl i anmälningsformuläret)